Anunt.

Cabinet de Avocat Tanase George Adrian va oferi in continuare asistenta juridica, cu respectarea dispozitiilor autoritatilor pe perioada starii de urgenta. In pofida actualei situatii nationale starnite de pandemia COVID-19, suntem de parere ca apararea drepturilor persoanei este in continuare de o importanta majora. Totusi, activitatea noastra va continua in conditii operationale alterate pentru a proteja sanatatea clientilor nostri, cat si pe cea a colaboratorilor cu care desfasuram activitati in domeniul justitiei.

In ce priveste modul de desfasurare a activitatii, se va incerca, pe cat posibil, solutionarea cererilor prin mijloace de comunicare la distanta. Acest fapt nu exclude in niciun caz posibilitatea organizarii unor intalniri pentru lamurirea oricaror probleme sau intrebari. Totusi, se va incerca pe cat posibil limitarea contactului direct, daca natura petitiei permite aceasta.

In acest sens, igienizarea cabinetului se va face dupa vizita fiecarui client pentru a asigura cele mai bune conditii de lucru. De asemenea, intalnirile cu clientii vor fi decalate de-al lungul mai multor zile pentru a putea asigura un standard cat mai inalt de igiena.

In final, dorim sa reamintim clientilor nostri ca vom depune toata diligenta posibila pentru a desfasura activitatile juridice de specialitate la calitatea cea mai inalta. Drepturile persoanei sunt de o importanta absoluta pentru functionarea societatii in conditii optime, mai ales in perioade de tumult precum aceasta si, in consecinta, apararea lor este negresit prioritara. Nu in ultimul rand, dorim sa ne exprimam solidaritatea cu toti cei afectati de actuala criza si subliniem necesitatea informarii corespunzatoare si a respectarii dispozitilor ce emana de la autoritati pentru a putea trece cu succes peste aceasta perioada regretabila.

Avocat
Tănase George Adrian

Distribuie:

Alte articole:

Ai o opinie ?

Call Now Button